Plus-Kids er e-mærke godkendt - så ved du, det er et sikkert sted at handle!
På plus-kids.dk tager vi udgangspunkt i at de fleste mennesker kan lide at gøre en god handel. Fair fragt konceptet er et ret godt eksempel på det, det er et enkelt princip, som mange finder rimeligt: "Jo mere jeg handler for, jo billigere skal det være".

Mængderabat

Når der ikke er udsalg (og det er der jo ret ofte efterhånden) kører vi med med en simpel mængderabat på varer, der ikke er nedsatte i forvejen eller på varer, som er nye. Rabatprocenten kan variere lige som antallet der udløser rabatten, den typiske opsætning er 20% ved køb af 3 varer.

Tilbud på nem retur

Ved introduktion af nye mærker eller modeller med nye størrelsesskemaer vil vi ofte tilbyde Nem retur til en fordelagtig pris, således man har en billig mulighed for at lære modellerne at kende.

Nedsatte varer

Der vil også altid være varer som sælges til nedsatte priser, det er typiske i forbindelse med udsalg eller specielle tilbud. Klik her for at se alle nedsatte varer.

Nyhedsbrev og Facebook

Informationen om rabatter og tilbud deles via vores nyhedsbrev og vores facebook-side, så sørg for at følge en af delene eller også gerne dem begge. Du finder tilmelding til nyhedsbrev øverst i højrespalten på denne side og link til Facebook neden for.
Nyhedsbrev